Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Γρεβενά Αεράτα – Θρίαμβος Σερβιανών 0-4

Την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο Θρίαμβος Σερβιανών, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 4-0 των Γρεβενών Αεράτων, σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Νικηφόρα έκλεισε το 2018 ο Θρίαμβος Σερβιανών, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν αυτή, που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 5΄ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Μπλέτσα.

Όπως αναφέρει το SDNA, από το σημείο εκείνο και μετά οι Ηπειρώτες πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 21΄ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 0-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το συγκρότημα των Ιωαννίνων καθάρισε για τα καλά την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ.

Ο Πολυχρόνης στο 56΄ έκανε το 0-3, καθαρίζοντας με τον τρόπο αυτό την υπόθεση νίκη, ενώ στο 87΄ ο Κωσταμένας με το τέρμα του έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του κάνοντας το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected