Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ηχηρή αποχώρηση από τη Νίκη Βόλου!

Ο αγαπημένος των φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Χρήστος Τζιώρας, αποτελεί παρελθόν από τους κυανόλευκους.

Όπως αναφέρει το magnesianews, o πρόεδρος της ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Ιμεράι, βγήκε στον Blue Heart και τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής του ζήτησε το δελτίο του, για να πάει σε άλλη ομάδα και πως ο Τζιώρας ήταν ένας από του 25 παίκτες…

Παράλληλα, προανήγγειλε την απόκτηση σέντερ φορ, με τη διοίκηση να έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι μπορεί να φέρει οποιονδήποτε μεγάλης αξίας παίκτη.

Βέβαια, για να ζητήσει να φύγει ο Χρήστος Τζιώρας από την ομάδα, συνέτρεχαν κάποιοι λόγοι, τους οποίους αναμένεται να εξηγήσει ο ίδιος από τη Δευτέρα (πολύ πιθανόν να πει ότι δεν ισχύει ότι έχει πρόταση), καθώς θέλει πρώτα να ηρεμήσει. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός δεν ήθελε να φύγει από τη Νίκη, αλλά αναγκάστηκε λόγω κάποιων γεγονότων, που θεωρεί ότι τον έθιξαν ως προσωπικότητα.

Η φυγή Τζιώρα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στις τάξεις των οργανωμένων, που έβλεπαν κι αυτοί, όπως και όλος ο κόσμος, ότι ο παίκτης είχε επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και ήταν από τους καλύτερους, έχοντας προλάβει σε εννιά ματς πρωταθλήματος με μόλις 409 λεπτά συμμετοχής να βάλει 6 γκολ, ενώ πέτυχε και ένα, αυτό με την Ξάνθη, σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected