Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μετά τον Τζιώρα και ο Λάιος!

Ένας ποδοσφαιριστής που τα έδινε όλα στο γήπεδο την περσινή σεζόν, όμως φέτος έπαιξε ελάχιστα, αποτελεί από τη Νίκη Βόλου.

Όπως αναφέρει το magnesianews, πρόκειται για τον Βασίλη Λάιο, τον 23χρονο δεξιό μπακ κατέγραψε πέρσι 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος είχε μόνο μία ως αλλαγή στο 80′ στο παιχνίδι με τον Φωκικό, ενώ έπαιξε και στα 120 λεπτά του αγώνα στο Κύπελλο με τον Μακεδονικό Φούφας και μπήκε αλλαγή με τη Δόξα Δράμας στο 85′.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε τα εξής:

“Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχα την τιμή να εκπροσωπώ τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και να αγωνίζομαι μπροστά στους σπουδαίους φιλάθλους αυτής της ομάδας… Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα στόχος της ήταν η άνοδος. Μπορώ να πω πως νιώθω απογοητευμένος που δεν κατάφερα να πετύχω αυτόν τον στόχο, όμως αν κοιτάξω πίσω μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως πετύχαμε πολλά πράγματα… Λάτρεψα κάθε λεπτό απ’ την παραμονή μου στη ΝΙΚΗ… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και κάθε φίλαθλο ξεχωριστά για τη στήριξη και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Να σας έχει ο Θεός καλά και καλές γιορτές σε όλους…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected