Κατηγορίες
Super League 1

Οκτώ οι αποχωρήσεις στον Άρη!

Αρκετά αλλαγμένο αναμένεται να είναι το ρόστερ του Άρη από το νέο έτος, με οκτώ ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην… πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρει το SDNA, μεγάλες αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα των “κίτρινων”.

O ισχυρός άντρας του Άρη είχε συνάντηση με τους Σάββα Παντελίδη και Ντίνο Διαμαντόπουλο, όπου πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις αναφορικά με το υπάρχον ρόστερ.

Οι “κίτρινοι” αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες τις επαφές τους με υποψήφιους στόχους για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, όμως την ίδια ώρα, οκτώ παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη λίστα του Σάββα Παντελίδη βρίσκονται τρεις ξένοι παίκτες που δεν υπολογίζονται και πέντε Έλληνες ποδοσφαιριστές, για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Νικολάς Κολάσο, Πέδρο Βίτορ, Μεργκίμ Μάβραϊ αλλά και οι Μπάμπης Παυλίδης, Λευτέρης Ιντζόγλου, Θωμάς Ναζλίδης, Μανώλης Τζανακάκης αλλά και ο Γιώργος Βαλεριάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected