Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δεύτερο super deal για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Δεύτερη μεταγραφή για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και αυτή όπως αναφέρεται συχνά στο ποδόσφαιρο, από το πάνω ράφι!

Οι “κιτρινομπλέ”, μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Μισαηλίδη, προχώρησαν σε μεταγραφή για τα γκολπόστ καθώς έκαναν δικό τους και τον Σωτήρη Ιωακειμίδη ο οποίος αποχώρησε από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο 32χρονος (09/09/1986) γκολκίπερ, που δεν έχασε ματς φέτος με τους “κυανόλευκους”, έχει στο παλμαρέ του τέσσερα σερί πρωταθλήματα με τέσσερις διαφορετικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Νίκη Αγκαθιάς, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΦΑΣ Νάουσα και ΑΣ Ειρηνούπολης. Ένα ρεκόρ που δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί στο μέλλον και μάλιστα έχοντας “γεμάτες” σεζόν, δείγμα της εμπιστοσύνης των προπονητών στο πρόσωπο του.

Τη σεζόν 2017/2018 έπαιξε σε 26 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Νίκη Αγκαθιάς, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Φίλιππο Μελίκης, Φίλιππο Μέσης, Μακροχώρι, Κεραυνό Κρηνίδων Καβάλας και Μακεδόνα Βέροιας.

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο και εκτός απροόπτου θα διαγράψει την αντίστροφη πορεία από τον Σωτήρη Ιωακειμίδη και θα υπερασπιστεί την εστία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για το υπόλοιπο της σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected