Κατηγορίες
Γενικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκολ στις καθυστερήσεις και μεγάλη νίκη για την Ίντερ! (vid)

Με ένα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στις καθυστερήσεις, η Ίντερ επικράτησε με σκορ 1-0 της Νάπολι στο “Giuseppe Meazza” για την 18η αγωνιστική της Serie A. 

Στο Μιλάνο διεξήχθη το σπουδαιότερο ματς της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Νάπολι στο “Giuseppe Meazza”. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, δύο κόκκινες κάρτες και αγωνία μέχρι το τέλος, όλα κρίθηκαν με ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είδε δύο από τις αλλαγές του να συνεργάζονται, για το 1-0 στο 91′, σκορ με το οποίο η Ίντερ πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Μερέτ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες στο 80′, έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 89′ (Χαντάνοβιτς και Ασαμόα πάνω στη γραμμή έσωσαν τους “νερατζούρι”) και τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μιλάνο.

Συνθέσεις

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο (64′ Βεσίνο), Ζοάο Μάριο (83′ Λαουτάρο), Πολιτάνο, Πέρισιτς (74′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Καγιεχόν, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (78′ Γκουλάμ), Χάμσικ, Αλαν, Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μίλικ (70′ Μέρτενς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected