B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΑΕ Σχοινά

Την απόκτηση των Βαλάντη Μπεκτά και Τρύφωνα Γιάνκου ανακοίνωσε η ΑΕ Σχοινά.

Ο 21χρονος (φωτ. 11/10/1997) αμυντικός επιστρέφει στην Ημαθία μετά τη θητεία του στον Διγενή Λακκώματος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ανά εξάμηνο σε Ποντιακή Νεολαία Αράχου (12 συμμετοχές, δύο γκολ) και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (18 συμμετοχές, ένα γκολ).

Στους “κυανόλευκους” επιστρέφει την ίδια ώρα ο Τρύφωνας Γιάνκου (05/10/1995, μέσος)), που το καλοκαίρι μετακόμισε στη γειτονική Πιερία για τον λογαριασμό του Απόλλωνα Λιτοχώρου. Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο, είχε 7 συμμετοχές με την ΑΕ Σχοινά και μία στον Ολυμπιακό Λουτρού στον οποίο μεταγράφηκε το Γενάρη του 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Αθλητική Ένωση Σχοινά Vezyroglou Farm είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δυο πρώτες μεταγραφές της ομάδας μας για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αρχικά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον 21χρονο Βαλάντη Μπεκτά ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας αλλά και στην μεσσία γραμμή και αποκτήθηκε από την ομάδα του Διγενή Λακκώματος.

Επίσης καλωσορίζουμε τον Τρύφωνα Γιάνκου οπού μετά την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα του Απόλλων Λιτόχωρου επιστέφει στην ομάδα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για ακόμα δυο σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας και η θέση του είναι στον χώρο του κέντρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected