Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχαιρετούν το Παραλίμνιο

Τέσσερις παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο “κυανόλευκος” σύλλογος.

Αναλυτικά :

“Από σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην ομάδα μας:

1. Ο Παναγιώτης Μαυρομμάτης που ήρθε φέτος στην ομάδα για να βοηθήσει στην άμυνα έχοντας εμπειρία απο την κατηγορία. Αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια έχοντας 651 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 328 λεπτά ( σε 5 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 143 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 180 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ. Δυστυχώς στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα μας, αποχώρησε τραυματίας.

2. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς (φωτ) που αποτελούσε μέλος της ομάδας μας από φέτος το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια έχοντας 1004 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 514 λεπτά ( σε 11 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 399 λεπτά ( σε 5 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 91 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.

3. Ο Γιώργος Λαζαρίδης με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια έχοντας 1247 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 933 λεπτά ( σε 12 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 179 λεπτά ( σε 3 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 135 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.

4. Ο Αριστοτέλης Παναγιωτίδης πού ήρθε φέτος στην ομάδα για να προσθέσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια έχοντας 511 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 67 λεπτά ( σε 7 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 174 λεπτά ( σε 4 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 270 λεπτά ( σε 3 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.

Ο Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected