Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αποκτήθηκε ο Δωματάς, αποχώρησε ο Αθανασίου

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Ιάλυσου που δυναμώνει αισθητά μεσοεπιθετικά για το υπόλοιπο της σεζόν στον 6ο όμιλο.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου απέκτησε τον Γιάννη Δωματά που πρόσφατα αποχώρησε από την Νίκη Βόλου στην οποία αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο 26χρόνος εξτρέμ κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα με την φανέλα του Εθνικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα είχε σκοράρει και κόντρα στον Ιάλυσο στο ματς που ουσιαστικά άφησε εκτός μάχης τίτλου τους «κυανοκίτρινους».

Ο Δωματάς αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο του Πρόεδρου του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα στον κόσμο της ομάδας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο xxsports.org. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστέρα Μαγούλας, Γιούχτα, Ερμιονίδα, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Εθνικό και μέχρι πρότινος στην Νίκη Βόλου. Όπως είναι αντιληπτό έχει στις πλάτες του τεράστια εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β και της Γ Εθνικής και σίγουρα στον Ιάλυσο πέραν της φετινής σεζόν, τον υπολογιζουν και σε ενδεχόμενη άνοδο.

Αποχωρεί ο Αθανασίου

Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ιάλυσο ο Παντελής Αθανασίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από τους “ερυθροκίτρινους”. Παρακάτω δείτε και το ευχαριστήριο του παίκτη προς τον Ιάλυσο.

Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία που είχαμε, φεύγω σαν φίλος εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα είναι ο Ιάλυσος γιατί το αξίζει! Καλή συνέχεια σε όλους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected