Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξανά στο νησί ο Τζόρνταν!

Επιστρέφει στη Λέσβο o Jordan Michel Ouedraogo, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Αιολικού!

Ο 21χρονος (31/12/1997) Γάλλος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Επισκοπής, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018, όταν και αποχώρησε από την άλλη ομάδα της Λέσβου και συγκεκριμένα τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Μαρσέιγ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Νέων της Γαλλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρόνου Tζορνταν Ουεντραόγκο!

Ο Τζόρνταν έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής νέων της Μαρσέιγ, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα νέων με την όμαδα της Μασσάλιας και στην Ελλάδα έχει φορέσει πέρσυ την φανελά του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο περσινό πρωτάθλημα γ΄Εθνικής και φέτος στο πρώτο εξαμήνο την φανέλα του Α.Ο Επισκοπής.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού μας, του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Καλή επιτυχία Jordan.»

Τέλος οι Τιάγκο και Αδαμόπουλος

Εξελίξεις υπάρχουν στον Αιολικό, η διοίκηση του οποίου προσπαθεί να εξοικονομήσει πόρους ώστε να προβεί μετά σε δύο δυνατές προσθήκες 11αδας, που θα ενισχύσουν τη δυναμική της ομάδας του Απόστολου Στύλου.

Σε αυτή τη λογική αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία με δύο ποδοσφαιριστές. Όπως αναφέρει το sportlesvos, η αρχή γίνεται με τον Τιάγκο Λαρανζέιρα, ο οποίος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές με τις μεγαλύτερες απολαβές. Ο Βραζιλιάνος μέτρησε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς γκολ και η διοίκηση αποφάσισε να κινηθεί για ένα πιο καθαρόαιμο εξτρεμ, αφού στη θέση του επιτελικού μέσου διαθέτει παίκτες στο ρόστερ, που μπορούν να αγωνιστούν εκεί με επιτυχία.

Ο έτερος που αποχωρεί είναι ο Σωτήρης Αδαμόπουλος, που πήρε χρόνο συμμετοχής σε 8 ματς της Γ’ Εθνικής κυρίως ως αλλαγή.

Στον Αιολικό έχουν καταλήξει προς τους μεταγραφικούς τους στόχους και όλα δείχνουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρχει η πρώτη άφιξη στο νησί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected