Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δανείστηκε από Εργοτέλη η Παλαιόχωρα

Ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλαιόχωρα, με τη μορφή του δανεισμού από τον Εργοτέλη.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε μάλιστα την Πέμπτη στην Παλαιόχωρα, αλλά η πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι εάν θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει ο Αστέριος Θέμελης για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Επισκοπή, κάτι που φαντάζει πιθανό.

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας “ξεχώρισε” τον Κουτσογιαννάκη λόγω του ταλέντου και των ικανοτήτων του, θεωρώντας ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να προσφέρει, αν και (όπως και άλλοι παίκτες που το έκαναν φέτος) θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Γενικότερα, η Παλαιόχωρα συνεχίζει, όπως έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς να στηρίζει νεαρούς σε ηλικία παίκτες και να τους χρησιμοποιεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δη σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο όπως εξελίσσεται να είναι ο 5ος.

Ειδικότερα, ο Κουτσογιαννάκης αγωνίζεται ως μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην επίθεση και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με την Κ19 του Εργοτέλη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected