Κατηγορίες
Football League

Δικαίωση για Πλατανιά, απορρίφθηκε η ένσταση Καραϊσκάκη

Δικαίωση για τον Πλατανιά, καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League απέρριψε την ένσταση του Καραϊσκάκη Άρτας για την συμμετοχή του Μιγκέλ η οποία, σύμφωνα με την απόφαση, είναι απολύτως νομότυπη.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, ο Πλατανιάς εκτός από το γήπεδο ανακηρύσσεται νικητής και… στις δικαστικές αίθουσες, αφού η ένσταση του Καραϊσκάκη απορρίφτηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Πρόκειται για ένα θέμα που δικαιώνει την ΠΑΕ, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την βεβαιότητα της ότι δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας και πως τα έγγραφα που θα παρουσίαζε στο δικαστήριο θα καταδείκνυαν την νομιμότητα για την συμμετοχή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή σε εκείνο το παιχνίδι που είχε διεξαχθεί, υπενθυμίζεται, στις 3 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση :

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ κατά της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Miguel Antonio Bianconi Kohl. (αγώνας 3/11/2018)».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected