Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και πάλι “Λιοντάρι” ο Δημήτρης Γκούρτσας!

Στην ομάδα της καρδιάς του και σε αυτήν που τον ανέδειξε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιστρέφει ο Δημήτρης Γκούρτσας.

Όπως αναφέρει το ert.gr, ο 28χρονος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα και ξανά ντύνεται στα «κόκκινα» αφού πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό. Ο Δημήτρης Γκούρτσας επιστρέφει στο… σπίτι του για τρίτη (και όλοι πιστεύουν… καλή) φορά στον Πανσερραϊκό.

Ο επιθετικός με καταγωγή από τη Νιγρίτα αγωνίστηκε σε ηλικία 18 ετών σε επίσημο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, επέστρεψε για πρώτη φορά το 2011 και για δεύτερη τον Δεκέμβριο του 2016 χαρακτηρίζοντας τότε ως «δώρο Χριστουγέννων» την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Δημήτρης Γκούρτσας διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα αλλά και το ήθος του ενώ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Πανσερραϊκό που θα τον έβαζε πολύ πιο πάνω από παχυλά συμβόλαια και ακριβοθώρητες μεταγραφές

Όσοι παρακολουθούσαν από κοντά την πορεία του Πανσερραϊκού στο περσινό πρωτάθλημα της Football league γνωρίζουν ότι μεγάλο ρόλο στον υποβιβασμό της ομάδας έπαιξε και ο τραυματισμός του Δημήτρη Γκούρτσα στο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του ΠΑΟΚ την Παρασκευή 23 Μαρτίου όταν ο Σερραίος επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών σοκάροντας όλους στο κόκκινο στρατόπεδο.

Ο Πανσερραϊκός έχασε για το υπόλοιπο της χρονιάς τον πρώτο σκόρερ και καλύτερο επιθετικό του, ο οποίος μετρούσε μέχρι τότε 10 γκολ σε 22 εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα. Η ομάδα έχανε τότε και την «ψυχή» των αποδυτηρίων αφού ο Δημήτρης Γκούρτσας ήταν συναισθηματικά δεμένος με τον Πανσερραϊκό, ήταν από τους πιο έμπειρους παίκτες (μαζί με τον Γιώργο Σιάκκα) και από αυτούς που γνώριζαν πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου. Η συνέχεια είναι γνωστή με την ομάδα να γνωρίζει απίστευτες καταστάσεις και στο τέλος να οδηγείται στη Γ εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected