Γ Εθνική / Τοπικά

Ξανά στον Αγροτικό Αστέρα ο Αντώνης Παπατζίκος!

Είναι μια σχέση που κρατάει χρόνια!

Ο Ανέστης Τσιτενίδης και ο Αντώνης Παπατζίκος πέρα από πολύ καλοί φίλοι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πλέον και εξίσου καλοί συνεργάτες (μαζί σε Αγροτικό στη Δ εθνική, σε Ηλιούπολη και Κουφάλια).

Όπως αναφέρει το epsm24, ο Αντώνης Παπατζίκος είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα ο Ανέστης Τσιτενίδης και γι’αυτό από τη πρώτη στιγμή όταν ανέλαβε τον Αγροτικό Αστέρα, είχε τονίσει πως θέλει μαζί του τον άμεσο συνεργάτη του. Έτσι λοιπόν στο τεχνικό τιμ έχει προστεθεί τόσο ο Αντώνης Παπατζίκος σε ρόλο γυμναστή και βοηθού, όπως επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Άγγελος Φοιρός που αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Γιώργο Ταληχμανίδη.

Κομβικό παιχνίδι με Βέροια

Τα ψέμματα τελειώσαν για τον Αγροτικό Αστέρα. Το ματς στη Βέροια είναι υψίστης σημασίας και αναμένεται να καθορίσει αν η φετινή ομάδα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο ή εάν θα παραμείνει πίσω. Ή μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου με νίκη ή αλλιώς θα μπει στη διαδικασία αποφυγής ενδεχόμενων μπελάδων. «Do or die» που λένε και οι Βρετανοί. Σε έναν «τελικό» που ο Ανέστης Τσιτενίδης θα κάνει το ντεμπούτο του, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Το πάρε-δώσε στην αρχή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

Οι πρόσφατες αποχωρήσεις παικτών
Γιάννης Ντόσης
Άγγελος Καραντασιάδης
Θωμάς Γραικός
Ρίλντι Καμπεράι

Οι πρόσφατες προσθήκες
Γιάννης Κυραλιάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected