Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκκίνηση στο 2019 με…δώρο στο τέλος για τη Ρεάλ (vid)

Η Βιγιαρεάλ τίμησε τους πρωταθλητές κόσμου Μαδριλένους, αλλά ο Καθόρλα φρόντισε με δύο γκολ του να τους πάρει το 2-2 και να τους αφήσει μακριά από την κορυφή.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, με εξαίρεση την βαριά ήττα από την Εϊμπάρ, η εποχή Σολάρι στη Ρεάλ είχε μόνο νίκες για τη La Liga. Ενδιάμεσα, πήγε στα ΗΑΕ και πήρε ένα ακόμα Μουντιάλ Συλλόγων. Αυτό είχε ως συνέπεια να αφήσει… εξ αναβολής λογαριασμούς στο «Μαδριγάλ». Εκεί όπου τα βρήκε τελικά σκούρα, καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη με το καλύτερο βράδυ στην επιστροφή καριέρας του Σάντι Καθόρλα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άφησε πίσω του τον για χρόνια πονεμένο αστράγαλό του και με δύο γκολ έκλεψε το 2-2  για τη Βιγιαρεάλ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -7 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι αρχικά έκαναν pasillo στους Μαδριλένους, αλλά αμέσως φρόντισαν να τους βάλουν και γκολ, με τον Καθόρλα (5′) να το τελειώνει με πλασεδάρα. Ωστόσο, οι Μερένγκες το γύρισαν άμεσα με δύο κεφαλιές των Μπενζεμά (7′), Βαράν (20′). Οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ώσπου ο Καθόρλα χτύπησε ξανά στο 82’ με καρφωτή κεφαλιά και απομάκρυνε τη Ρεάλ από τον τίτλο.

Συνθέσεις

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Λαγιούν, Γκονθάλεθ, Ρουίθ, Κόστα, Φουέγο (82′ Τριγκέρος), Κάσερες (63′ Εκαμπί), Φορνάλς, Καθόρλα, Τσουκουέζε, Μορένο (68′ Κάρλος Μπάκα).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος (86′ Βινίσιους), Καζεμίρο, Μόντριτς (63′ Βαλβέρδε), Βάθκεθ, Μπενζεμά, Μπέιλ (46′ Ίσκο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected