Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρεις αποχωρήσεις από το Καμάρι!

Ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Μηνάς Βλαβιανός, καθώς έλυσε την συνεργασία του με την Θύελλα Καμαρίου.

Όπως αναφέρει ο arthografos, ο πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Λεβαδειακού και της Λάβας Εμπορείου αποτελεί πλέον παρελθόν από την Θύελλα Καμαρίου, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έρθουν σε λύση της συνεργασίας τους.

Ο Μηνάς Βλαβιανός δεν πήρε τον αναμενόμενο χρόνο από τον προπονητή του, με αποτέλεσμα πλέον να αναζητεί νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βλαβιανού, βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον ίδιο, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια συμφωνία ακόμα.

Tέλος και οι Πάγιας, Μανέ

Αποτελεί μαζί με τον Χρήστο Λυγνό έναν από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές της Θύελλας Καμαρίου, γι’ τον οποίο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κουνήσει μαντίλι από την αγαπημένη του ομάδα.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, πρόκειται για τον Γιώργο Πάγια ο οποίος μετά από 14 χρόνια αποχωρεί από το σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Ο ικανότατος μέσος που πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης αφού αναμένεται να αποχωρήσει από τους Καμαριανούς. Πρόκειται για μια από τις σημαίες που τίμησε με επαγγελματισμό την ομάδα της καρδιάς του και όποτε του ζητήθηκε δήλωσε παρών χωρίς να δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Κοινή πορεία πλεύσης θα χαράξει και ο Άιβερσον Μανέ (φωτ) που αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι ωστόσο στη συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το σωματείο από τη Σαντορίνη.

Ο Μανέ αγωνίστηκε δυο φορές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε 1 ματς Κυπέλλου Ελλάδας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected