Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Παραλίμνιο ο Σιψής

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, ο Παναγιώτης Σιψής θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Γ εθνικής.

Όπως αναφέρει το ert.gr, ο 17χρονος επιθετικός (05.02.2002) που το όνομα του βρισκόταν στη λίστα πολλών μεγάλων συλλόγων της χώρας αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού από τον «Π.Σ. Σέρρες».

Ο Παναγιώτης Σιψής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, στη συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναθλητικού και αργότερα στο προπαιδικό και στο παιδικό τμήμα του «Π.Σ.Σέρρες» με τον Χρήστο Μέγκλα να δείχνει με αυτήν την κίνηση (αποκτώντας ένα από τα καλύτερα και εξελίξιμα ταλέντα) ότι θέλει να επενδύσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός επιθετικός την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε δανεικός στη Νίκη Χριστός ενώ την περίοδο 2017-18 ήταν βασικό στέλεχος του «Π.Σ. Σέρρες» στην Επίλεκτη κατηγορία, από τους καλύτερους παίκτες του και από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της 3ης θέσης πετυχαίνοντας συνολικά δέκα γκολ.

Το όνομα του Παναγιώτη Σιψή ακούστηκε περισσότερο κι έκανε πολλούς σκάουτερ και προπονητές να τον παρακολουθούν τη χρονιά (2017) που η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ενώ βρισκόταν πάντα στη λίστα του Πανσερραϊκού.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου :

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει τον δανεισμό του Παναγιώτη Σιψή απο την ομάδα Π.Σ. ΣΕΡΡΕΣ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected