Κατηγορίες
Super League 1

Στο ρελαντί η Σπάρτη, 3-0 τον Ηρόδοτο!

Πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Σπάρτη που επικράτησε 3-0 του Ηρόδοτου.

Εύκολο μεσημέρι είχε η Σπάρτη απέναντι στον Ηρόδοτο, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 ξεκολλώντας από την ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το σκορ άνοιξε ο Καινούργιος στο 38′, μετά από γύρισμα του Νάτση, με το γκολ αυτό να είναι και η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν για τα καλά γκάζι και στο 55′ ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Νάτση να κάνει δεύτερη ασίστ στο ματς. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, έγινε δημιουργός στο 80′ και έστρωσε στον Καινούργιο ο οποίος σούταρε και σκόραρε το 3-0, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης (76′ Κοζάκης), Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Καψάσκης (46′ Ζαχαριουδάκης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Τσιλιγγίρης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Δαμιανάκης (79′ Σιαλμάς), Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (83’ Κλινάκης), Φουκαράκης (70′ Αμαραντίδης), Κονέ, Νύκταρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected