Ποδόσφαιρο Κόσμος

Θυμήθηκε πάλι τον κακό της εαυτό η Ρεάλ (vid)

Από το κακό, στο… χείριστο μπαίνει το 2019 για τους Μαδριλένους, με τη Σοσιεδάδ να τους κάνει το 0-2 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να τους αφήνει εκτός τετράδας. Φωνάζουν για δύο πέναλτι οι Μερένγκες.

Από το 2010, μόνο μία φορά το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μάζεψε λιγότερο κόσμο για τη La Liga, απ’ ό,τι το απόγευμα της Κυριακής. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι την επόμενη αγωνιστική εντός, οι οπαδοί της Ρεάλ θα απουσιάσουν ακόμα πιο μαζικά. Κόντρα στη Σοσιεδάδ οι Μερένγκες έδειξαν ότι όχι μόνο δεν αναμένεται βελτίωση για το 2019, αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν. Μετά την ισοπαλία στη Βιγιαρεάλ, τώρα γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τους Βάσκους και υποχρέωσαν το κοινό τους να γιουχάρει, ξεχνώντας όλα τα μεγάλα τρόπαια που αυτή η ομάδα τους χάρισε πρόσφατα.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο (77′ Ρεγκιγιόν), Καρβαχάλ, Καζεμίρο (57′ Ισκο), Κρόος (80′ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρούγι, Μορένο, Γιορέντε, Ελουστόντο (69′ Θαλδούα), Μουνιόθ, Θουρουτούθα, Ιγιαραμέντι, Μερίνο (72′ Πάρδο), Γιανουζάι, Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαν Ζοσέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected