Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ανοιχτοί…λογαριασμοί μετά το 1-1 των Ιωαννίνων

Στους χιονισμένους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με τον Κριζμάν, ο Πανιώνιος βρήκε το εκτός έδρας γκολ με το εύστοχο πέναλτι του Ντουρμισάι και το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Το χιόνι που έριξε στα Γιάννενα και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΣ και του Πανιωνίου. Σε ένα κακό ποιοτικό ματς, οι δύο ομάδες κρατάνε μόνο το πρώτο μέρος, κατά το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (1-1), με τα τέρματα των Κρίζμαν και Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έδειξε διάθεση να κρατήσει αυτό το 1-1, ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να δημιουργήσει και, χωρίς καμία απολύτως αξιόλογη φάση για τα υπόλοιπα 45 λεπτά, η πρόκριση θα παιχτεί πλέον στη ρεβάνς.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (65′ Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης (77′ Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Αθανασιάδης

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σίντι Αλί, Οικονομίδης (78′ Μακρύλλος), Τσιλούλης (88′ Μίκο), Ντουρμισάι

φωτ. passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected