Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δεν ανέδειξε νικητή το Ξάνθη – Ολυμπιακός, “ραντεβού” πρόκρισης στον επαναληπτικό

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Ολυμπιακό, καθώς δύο φορές οι προσπάθειες του Κώστα Φορτούνη είχαν ίδια τύχη. Το 0-0 στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους» αλλά τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια αλλά και η Ξάνθη κατά διαστήματα στο ματς πατούσε πιο καλά και απείλησε. Τελικώς έμεινε το 0-0 στο Ξάνθη – Ολυμπιακός στο πρώτο ματς των 2 αντιπάλων στο Κύπελλο με τη ρεβάνς να είναι στο Καραϊσκάκη. Ντεμπούτο για τον Γιώργο Μασούρα στον Ολυμπιακό και τον Μπαριέντος στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» επέλεξε για το Ξάνθη – Ολυμπιακός τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρη στην τετράδα της άμυνας. Καμαρά και Γκιγιέρμε το δίδυμο στα χαφ, με τους Ναουέλ, Φορτούνη, Φετφατζίδη να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Οι 11 της Ξάνθης ήταν: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Καβάτσεβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά, Μπρίτο και Κάστρο. Σχήμα 4-2-3-1 με τον φορ Μπρίτο να έχει πίσω του, τους Καντά, Ντουρίτσκοβιτς και Μπρίτο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Καβάτσεβιτς (90+ Αλμεϊδα), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (59′ Μπαριέντος), Μπρίτο (85′ Μελισσόπουλος), Κάστρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρης, Τοροσίδης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (68′ λ.τρ. Νάτχο), Φορτούνης, Ναουέλ, Φετφατζίδης (61′ Γιώργος Μασούρας), Γκερέρο (74′ Χασάν).

*φωτ. από protothema.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected