Basket

Ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε : Sean Kilpatrick! (vid)

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρικ Πιτίνο δεν άργησε πολύ να επιλέξει. Και μεταξύ του Σον Κιλπάτρικ και του Τζέιμς Νάναλι επέλεξε τελικά αυτόν που ξέρει καλύτερα. Τον Κιλπάτρικ!

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 29χρονος και ύψους 1.93μ. γκαρντ θα φορέσει πολύ σύντομα τα πράσινα, καθώς εντός των αμέσως επόμενων ωρών θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία μαζί του και αφού στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο Ρικ Πιτίνο αυτόν ήθελε εξ αρχής, αφού τον ήξερε καλά από την παρουσία του στο πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, καθώς τον είχε αντιμετωπίσει αρκετές φορές ως προπονητής του Λούιβιλ. Είναι ένας ψηλός γκαρντ, με αθλητικά προσόντα και καλός αμυντικός, που ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παίξει ο Πιτίνο και στς δύο πλευρές του παρκέ, ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Το μόνο ερωτηματικό που αφορά την περίπτωσή του είναι η κατάσταση στην οποία θα έρθει, καθώς δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα μπάσκετ από την περασμένη άνοιξη, όταν έληξε η συνεργασία του με τους Σικάγο Μπουλς. Επίσης δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς διασχίζει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό. Όμως ο Πιτίνο είχε προσωπική άποψη γι’ αυτόν, σε αντίθεση με τον Νάναλι, για τον οποίον περισσότερο τον ενημέρωσαν οι συνεργάτες του. Και αυτό προφανώς έπαιξε τον πιο κρίσιμο ρόλο, από τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία και με τους δύο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected