Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Διαγόρα ο Μεντί, πήρε και Ψωμάρα!

Δύο σημαντικές προσθήκες για τον Διαγόρα Ρόδου, στην προσπάθεια ενίσχυσης ενόψει της “μάχης” για την άνοδο!

Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν πριν λίγο την απόκτηση του Κριστιάνο Μεντί και του Βασίλη Ψωμάρα, δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν στο σκοράρισμα και στα γκολπόστ αντίστοιχα.

Ο 27χρονος (04/08/1991) Σενεγαλέζος φορ έμεινε ελεύθερος από τον Αλμωπό Αριδαίας, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Πέλλας (αγωνίστηκε και τη σεζόν 2017/2018, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή. Παλαιότερα είχε παίξει στην ΑΠΕ Λαυρεωτικής αλλά και στον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο 20χρονος (27/03/1998) γκολκίπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Χαραυγιακό, εκεί όπου μεταπήδησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα :

“Δύο ακόμη παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Γ.Σ. Διαγόρας. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Christiano Mendy και Βασίλη Ψωμάρα.

Ο Mendy είναι από τη Σενεγάλη, είναι 27 ετών, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Ηρακλής και ο Αλμωπός Αριδαίας.

Ο Ψωμάρας γεννήθηκε πριν από είκοσι χρόνια, καλύπτει τη θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την ομάδα του Χαραυγιακού.

Η Διοίκηση τους εύχεται καλό υπόλοιπο ποδοσφαιρικής σεζόν, υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected