Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κι άλλο σπουδαίο deal του Φίλιππου Μελίκης, πήρε και Κακαγιάννη!

Μια ακόμη στοχευμένη επιλογή από τη διοίκηση και τον προπονητή, Γιώργο Ντάμτσιο στον Φίλιππο Μελίκης!

Οι “ερυθρόλευκοι”, μετά τους Κωσταμπίτση, Ρομάριο, Τραούδα και Πιτσάβα προχώρησαν στην προσθήκη και του Βασίλη Κακαγιάννη, ενός ποδοσφαιριστή που έχει…ματώσει ουκ ολίγες φορές τα δίχτυα της Β και (πρότερα) της Α2 Ερασιτεχνικής!

Ο 28χρονος (27/03/1990) απέσπασε χθες την ελευθέρας από τον ΠΑΟ Παλατίτσια, τον οποίο “υπηρέτησε” με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια και επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αποχώρησε για τους “πράσινους” το καλοκαίρι του 2015.

Φέτος, έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ Παλατίτσια στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής (9 συμμετοχές), δεν έχει χάσει λεπτό (810) ενώ έχει ήδη φτάσει τα 5 γκολ.

Την περσινή σεζόν, έπαιξε σε 18 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είχε συνολικά 6 τέρματα και κατέγραψε 1556 λεπτά συμμετοχής.

Εκτός του Βασίλη Κακαγιάννη, ο Φίλιππος Μελίκης έχει έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει με επιτυχία στο παρελθόν την “ερυθρόλευκη” φανέλα, συνεχίζοντας έτσι την…επιστράτευση που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή, Γιώργο Ντάμτσιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected