Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

“Όργια” Κουλούρη και…μισή πρόκριση για τον Ατρόμητο!

Ο… καυτός και στο Κύπελλο, Ευθύμης Κουλούρης, με χατ τρικ οδήγησε τον Ατρόμητο στο 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη κι ουσιαστικά από το πρώτο ματς του έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται, ουσιαστικά, από την Τετάρτη ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, πέρασαν εύκολα από την Ριζούπολη, επικρατώντας 0-3 του Απόλλωνα με προσωπικό… σόου του Κουλούρη που σημείωσε χατ τρικ κι έκαναν τον επαναληπτικό τυπική διαδικασία.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε ελαφρά καλύτερα στην αναμέτρηση, αλλά από το 10′ και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα κι άρχισαν να απειλούν. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τον Ατρόμητο να αξιώνει την δεύτερη που βρήκε.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46′ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69′ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62′ Ντεφεντερίκο), Ακόστα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς (66′ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76′ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58′ Ενσικουλού), Κιβρακίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected