Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Προβάδισμα πρόκρισης της ΑΕΛ, περισσότερες ελπίδες με το δεύτερο γκολ του Αστέρα

Σε ένα επεισοδιακό ματς με συγκλονιστική εξέλιξη, η ΑΕΛ επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναμέτρηση «διαφήμιση» του ποδοσφαίρου είχαμε στη Λάρισα (9/1), όπου ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, για το ποια ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το 3-2 που κέρδισαν οι «βυσσινί» τους δίνει ένα προβάδισμα αλλά ως εκεί, ύστερα από ένα ματς όπου είδαμε 5 γκολ, ακόμη ένα που κακώς δεν μέτρησε, αρκετές καλές στιγμές και όλα αυτά παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, που είχε καταπονηθεί από την πρόσφατη χιονόπτωση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Καρανίκα, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Γιακιμόφσκι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Φατιόν, Σεσέροβιτς στον άξονα, τους Ντέλετιτς, Νούσιο στα «φτερά» και τον Μιλοσάβλιεβιτς πίσω από τον φορ Σικάβκα. Ετσι οι Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς και Σικάβκα ντεμπούταραν με τη φανέλα τους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα,Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο στον άξονα, τους Τσιλιανίδη, Φερνάντεζ στα άκρα και τον Μανιά στην κορυφή της επίθεσης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάβκα (80′ Πίτι), Νούσιος (61′ Νούνιτς), Σεσέροβιτς (75′ Μπαργκάν), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82′ Ρόλε), Φερνάντεζ (67′ Δουβίκας), Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected