Κατηγορίες
Super League - Μεταγραφές

Δανεικός στον Πανιώνιο ο Ανδρούτσος

Πανιώνιος και Θανάσης Ανδρούτσος. Μήνες συζητιέται αυτή η ιστορία και όπως όλα δείχνουν θα γίνει πράξη άμεσα. Δεδομένη η συμφωνία του παίκτη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Ανδρούτσος δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς από το καλοκαίρι, όταν και ανέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός. Εκείνη την περίοδο ο 22χρονος χαφ ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους για να παραχωρηθούν δανεικοί στον Πανιώνιο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Κύριος λόγος είναι πως προτιμούσε να πείσει τον Πορτογάλο κόουτς του Ολυμπιακού με την απόδοσή του. Το είχε πράξει και παλαιότερα άλλωστε.

Ο συνωστισμός στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, τόσο στα κεντρικά χαφ όσο και στη θέση των επιτελικών μέσων, έφερε τον Ανδρούτσο στο περιθώριο. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε και πως να τις πάρει είναι η αλήθεια… Ο ίδιος δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο και να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Γι΄ αυτό και δέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Άμεσα αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία και ο παίκτης να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων». Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και την Πέμπτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.

error: Protected