Football League - Μεταγραφές

Στο… αεροπλάνο για Χανιά ο Κουσκουνάς!

Μετά τη σπουδαία προσθήκη του Χουσεΐν Μουμίν ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή ενός εκ των κορυφαίων “ονομάτων” της Football League, του Νίκου Κουσκουνά.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο χαρισματικός επιθετικός, που “φλέρταρε” έντονα με τη χανιώτικη ομάδα και το καλοκαίρι αλλά και κατά το παρελθόν, αναμένεται τα επόμενα 24ώρα στα Χανιά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πρόκειται για νέα σπουδαία κίνηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην προσπάθεια που κάνει να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κουσκουνάς θεωρείται εκ των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας αναδειχθεί δύο διαδοχικές χρονιές πρώτος σκόρερ με τη φανέλα των Τρικάλων (18 γκολ τη σεζόν 2015-2016 και 20 την επόμενη). Ειδικότερα οι αριθμοί του σε γκολ μετά το 2013 και την παρουσία του στον Πανελευσινιακό είναι εξαιρετικοί.

Με την ομάδα της Ελευσίνας στη Γ’ Εθνική μέτρησε 36 γκολ σε δύο χρονιές, ενώ σκόραρε και 3 στο Κύπελλο. Ακολούθησαν τα 38 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 2 στο Κύπελλο σε δύο σεζόν στα Τρίκαλα.

Πέρσι ξεκίνησε στον ΟΦΗ (3 γκολ σε 7 ματς) και ακολούθως στη Δόξα Δράμας σημείωσε 15 γκολ σε 20 παιχνίδια, ενώ μέχρι πρότινος στους “μαυραετούς” είχε 5 γκολ σε 8 ματς.

Με βάση το αρχείο του soccerbase στη Football League έχει 61 γκολ σε 96 παιχνίδια και στη Γ’ Εθνική 50 σε 108, ενώ έχει παίξει μια φορά στη Super League με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Στα Κύπελλα Ελλάδας και Γ’ Εθνικής μετράει συνολικά 21 συμμετοχές και 6 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected