Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέα διπλό deal του Πανσερραϊκού

Μετά τους Δημήτρη Κεχαγιά και Δημήτρη Γκούρτσα, ο Πανσερραϊκός προχωρά σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Τα «Λιοντάρια» απέκτησαν τον Κώστα Μπίλη (22/01/2000) αμυντικός, που προέρχεται από την Κ19 του Απόλλωνα Πόντου και παλαιότερα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή αλλά και τον Κυριάκο Ζώβληκα (φωτ. 19/10/2000) με καταγωγή από την Κατερίνη, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Χρυσού της ΕΠΣ Σερρών και παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΓΑΣ Σβορώνου, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Βατανιακό και Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μπίλη και του Κυριάκου Ζώβληκα. Ευχόμαστε στου δυο νέους και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Κώστας Μπίλης είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 2000 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα του αμυντικού μέσου. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, στην ομάδα νέων.

Ο Κυριακός Ζώβληκας έχει γεννηθεί στις 19 Οκτώβριου του 2000, έχει καταγωγή από την Κατερίνη και σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Σερρών. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πιερικού, στον Βατανιακό, στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στον ΓΑΣ Σβορωνού. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, έπαιξε ποδόσφαιρο στο νομό Σερρών με την φανέλα της ΑΕ Χρυσού”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

error: Protected