Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Λαμία!

Πέρσι ήταν τα χιόνια, φέτος η βροχή! Η Λαμία και οι καιρικές συνθήκες αποδεικνύονται… κακοί δαίμονες για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, που έχασε 1-0 (γκολ-πέναλτι του Μπαράλες) κι έβαλε δύσκολα για την ρεβάνς του ΟΑΚΑ! Δοκάρι ο Κουρμπέλης.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση και οι δύο ομάδες δεν ήταν σε θέση να παίξουν ποδόσφαιρο, καθώς οι παίκτες έπρεπε πρώτα να προσπαθήσουν να κρατηθούν όρθιοι και στην συνέχεια να ενεργήσουν. Η αναμέτρηση πήγε στην δύναμη, στις μακρινές μεταβιβάσεις και οι δύο «μονομάχοι» είχαν από δύο πολύ καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Μέσα σε όλα αυτά, η μπάλα «κολλούσε» συνεχώς στο… βοσκοτόπι σε ένα ματς που δεν θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει.

Η Λαμία με το τετ-α-τετ του Επστάιν στο 11′. Ο Γερμανός όπως ευνοήθηκε από το νερό και η μπάλα ξεγέλασε τον Κουλιμπαλί, έτσι την… πάτησε από μία άλλη εστία νερού και το πλασέ του έφυγε μακριά από την εστία του Διούδη αν και εκείνος έβαλε σωστά το σώμα του. Στο 38′ από στημένη φάση ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 1-0 αλλά η κεφαλιά του Κουρμπέλη βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πούγγουρας δεν πρόλαβε να κάνει σωστή επαφή!

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λαμία: Μπαντής (60′ Κατσικάς), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αντέντζο, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος (76′ Σκόνδρας), Επστάιν (66′ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Γιόχανσον (70′ Μουνιέ), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (83′ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης (62′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος.

*φωτ. speaker.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected