Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] Παναιγιάλειος – Διαγόρας Ρόδου 0-2

Τη νίκη πήρε ο Γηραιός στο Αίγιο απέναντι στον τοπικό Παναιγιάλειο με 0-2 και έτσι μπήκε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε στο 2019.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες, με Φουρτάδο και Ευαγγελιδάκη να αντικρίζουν την κόκκινη για μεταξύ τους διαπληκτισμό. Τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν από Μπουρλάκη και Χατζησάββα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από τα τέρματα που πέτυχαν οι Ροδίτες. Σε αυτό επηρέασε η βροχή, η οποία ήταν πολύ έντονη και δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, αφού το γήπεδο είχε μεταμορφωθεί σε … «λίμνη».Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να απειλούν με μακρινές κυρίως προσπάθειες.Αυτό βέβαια δεν αποτέλεσε μεγάλο κίνδυνο για τον Διαγόρα και έτσι οι Ροδίτες έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος : Μούζος, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος (39′ Μπακατσέλας), Ξένος, Χριστοδουλόπουλος (68′ Παπαβασιλόπουλος), Κοτσόκολος, Τορεσάνι, Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Κούντικ, Πανάρετος (46′ Σκούτας)

Διαγόρας Ρόδου : Τσιάμης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου (90+2′ Ζέλεφ), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (86′ Μεντί), Γλυνός (90+4′ Κυριαζής), Γεωργίου (83′ Γιώργου), Τσαγκάρης, Μπουρλάκης