Κατηγορίες
Football League

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτανε στη Δόξα

Με το δεξί ξεκίνησε στο 2019 η Δόξα Δράμας, που επικράτησε 2-0 της ΑΕ Σπάρτης.

Απέναντι σε μια νεανική αλλά εντελώς ακίνδυνη επιθετικά αντίπαλο η Δόξα πήρε μια νίκη παίζοντας σχετικά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Κρητικού και το ανέβασμα του Πατράλη έδωσαν προσπάθειες στη αριστερή πλευρά. Δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, αν και υπήρξαν κάποια κενά στο κέντρο της Δόξας και τελικά  ήρθε το πέναλτι στο 85’ για να κόψει τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό χωρίς να έχουν επιθετικές ευκαιρίες.

Στολίδι και σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που ξεπέρασε το  σοκ του χιονιού χωρίς επιπτώσεις με την επίβλεψη του Μιχάλη Μακράκη. Νέο πρόσωπο στην αρχική ενδεκάδα της Δόξας ο νεοαποκτηθείς Κώστας Δούμτσιος. Στο πάγκο ο Καλούδης Λεμονής  και ο Μιχάλης Αυγενικού. Εκτός ο Βοσνιάδης.

το φιλμ του αγώνα στο sportdrama.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Καψάλης, Ανδρέου, Πεταυράκης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (71′ Λεμονής), Δούμτσιος (61΄Κρητικός), Πέρεθ (81′ Σαμπανίδης).

ΑΕ Σπάρτη (Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης (84′ Γκιάτας) , Παυλής, Κωνσταντόπουλος, Νάτσης, Κοζάκης (73′ Ζαχαριουδάκης) , Τιέντσε, Καινούργιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected