Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

“Σίφουνας” η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην Κομοτηνή, στο +6 στην κορυφή!

Μια ακόμη μεστή και ουσιαστική εμφάνιση από τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της Ροδόπης ’87.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου επικράτησε με 3-0 της τοπικής ομάδας και σε συνδυασμό με το ρεπό της Καστοριάς στη σημερινή 6η αγωνιστική, αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την κορυφή του 1ου ομίλου.

Σε ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία στο Κόσμιο της Ροδόπης, οι “πράσινες” έδειξαν από την αρχή πως ταξίδεψαν στη Θράκη για την πολύτιμη νίκη.

Και την πήραν χάρη σε δύο τέρματα της αρχηγού Αγνής Κιουτάχιαλη (κορυφαία στο ματς) και στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Παπαδοπούλου, φτάνοντας έτσι τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Το 1-0 σημείωσε στο 22′ η κάπτεν, η οποία πέρασε τρεις παίκτριες αλλά και την τερματοφύλακα, το 2-0 με πέναλτι που εκτέλεσε η Χαρά Παπαδοπούλου στο 69′ και το κέρδισε η Μπαξεβάνου  ενώ το 3-0 διαμόρφωσε και πάλι η Κιουτάχιαλη, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 περίπου μέτρα

Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα την Κυριακή 3/2 στον Εύοσμο και ενώ μεσολαβεί το ρεπό της ομάδας για την 7η αγωνιστική. Να σημειώσουμε πως με την ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκαν οι Μαρία Κάλτση και Κωνσταντίνα Νέστορα, τερματοφύλακας και επιθετικός αντίστοιχα από την ΑΕΛ.

Συνθέσεις

Ροδόπη ’87 : Γιώρκα, Σχίζα, Κακοψήτου, Δαγκλή (81′ Γεωργαντά), Αντωνοπούλου (85′ Σακκά), Γεωργοπούλου (46′ Πολυδώρου), Τσουκαλά (89′ Χασάν), Καρακουλάκη, Γαρυφαλλίδου, Μπασούρη, Περιβολοπούλου.

Αγροτικός Αστέρα Αγίας Βαρβάρας : Νέστορα, Στρίμπα, Κιουτάχιαλη, Φεΐμ, Δρενοβιάδου (83′ Τσιοχάρη), Γκαραγκονούλη (78′ Δεληγιαννίδου), Σιδηροπούλου (65′ Κόλτση), Μπαξεβάνου, Καλοψικάκη, Παπαδοπούλου (88′ Τσούκα), Τσεχελίδου.

Η βαθμολογία μετά από 6 αγώνες :

Β
1 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 15
2 ΓΠΟ Καστοριάς 9
3 Κιλκισιακός 7
4 Βασίλισσα Θράκης 7
5 Αγρ.Αστ.Ευόσμου 6
6 ΑΟ Σειρήνα 3
7 Ροδόπη ’87 0

*Κιλκισιακός, Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, ΑΟ Σειρήνα και Βασίλισσα Θράκης έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

**φωτ. αρχείου από Theologis Psketo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected