Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί από τη Χαλκίδα ο Τάκης Τσακαλίδης

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Τσακαλίδη ανακοίνωσε ο ΑΟ Χαλκίς.

Ο Ημαθιώτης γυμναστής, ο οποίος έχει δίπλωμα προπονητή, είχε ενταχθεί στο τεχνικό τιμ ως συνεργάτης του Τίμου Κακαβά, αλλά έμεινε στην ομάδα και ως συνεργάτης του Δημήτρη Λύκου.

Μετά την παραίτηση και του έμπειρου προπονητή, παρέμεινε στο πόστο του (σ.σ. άλλος στη θέση του θα είχε φύγει νωρίτερα) και έκανε προπονήσεις με την ομάδα, έχοντας στη διάθεσή του 7-8 παίκτες.

Έμεινε και σε δύο ματς στον πάγκο με Καλλιθέα (νίκη με 1-0) και Κόρινθο (ήττα με 1-0), αλλά χθες, μετά από συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΟΧ λύθηκε η συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση :

Όπως αναφέρει το egnomi.gr, η ομάδα της Εύβοιας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Αντώνη Αυλωνίτη.

Ο Χαλκιδέος προπονητής αποτελεί διακαή πόθο της νέας διοίκησης και το βράδυ υπάρχει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Φυσικά, ο ΑΟΧ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και όποιος προπονητής αναλάβει θα πρέπει να κάνει ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της σωτηρίας.

Επομένως τα πάντα θα εξαρτηθούν το βράδυ, καθώς ο χρόνος πιέζει, ενώ η Χαλκίδα αύριο έχει ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΝΑ και την Κυριακή ματς-τελικό πρωταθλήματος με τον Αγιο Ιερόθεο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected