Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό deal στο Καταστάρι!

Παίκτες, ταλαντούχους από την τοπική αγορά εντάσσει στο δυναμικό του η ομάδα του Κατασταρίου.

Παίκτες όμως που έχουν την δυνατότητα και την θέληση να πετύχουν, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για την ίδια την ομάδα. Οι νησιώτες μέχρι στιγμής κάνουν μια καταπληκτική πορεία και ενδεχομένως έχουν καπαρώσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία πριν καλά καλά ξεκινήσει ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος. Για αυτό τον λόγο οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να έχουν δύο στόχους.

Όπως αναφέρει το ioniansports, ο πρώτος είναι να ενισχυθεί η ομάδα και ο 2ος μέσα από αυτήν την διαδικασία κάποιοι νεαροί Ζακυνθινοί παίκτες να αποκτήσουν την σχετική εμπειρία σε αυτή την δύσκολη κατηγορία. Έτσι λοιπόν το τεχνικό τιμ σε συνεννόηση με την διοίκηση αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας δύο Ζακυνθινούς παίκτες. πρόκειται για τον επιθετικό Διονύση Μαρίνο και τον μέσο Κρις Μουσάι.

Ο πρώτος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ίδια ομάδα (Απόλλωνας) στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, είναι επιθετικός και έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα είναι 19 ετών γεννημένος το 2000.

Ο Μουσάϊ ξεκίνησε από την Ακαδημία της Δόξας Πηγαδακίων και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, αρχικά στην ΑΕ Αγίου Λέοντα και την φετινή χρονιά στον ΑΟ Λεβάντε. Ο παίκτης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή κυρίως σαν αμυντικό χαφ. Είναι και αυτός 19 ετών γεννημένος το 2000.

Και οι δύο αυτοί παίκτες ήδη κάνουν προπονήσεις με τον ΑΟΚ Ζακύνθου. Αυτό που απομένει είναι να βγουν τα δελτία τους και να ενσωματωθούν και τυπικά στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected