Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχαιρετά την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Μπάμπης Πετράκος

Το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό αποτέλεσε το τελευταίο (στο πρωτάθλημα) με τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για τους Χαράλαμπο Πετράκο και Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα.

Πρόκειται για δύο βασικές μονάδες, που δε θα είναι πλέον στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και έτσι δε θα δώσουν το “παρών” ούτε στο χανιώτικο ντέρμπι με την Παλαιόχωρα.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Πετράκος μέτρησε 11 συμμετοχές (όλες ως βασικός) με 3 γκολ, ενώ ο Παναγιωτόπουλος – που αγωνίστηκε τελευταία φορά στο ματς με τον Ηρακλή Νεροκούρου για το Κύπελλο Χανίων – έπαιξε σε 9 ματς (τα 8 βασικός). Αμφότεροι πριν έρθουν στο ΣΥΝΚΑ πανηγύρισαν το πρωτάθλημα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Το απόγευμα της Πέμπτης (17/01) αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους στην προπόνηση που έγινε στις Μουρνιές.

Το ΣΥΝΚΑ, επίσης, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους δύο ποδοσφαιριστές, γνωστοποιώντας (εκτός του δανεισμού του Σοφούλη) και την παραχώρηση του νεαρού Γιώργου Τριμίντζιου στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την ομάδα τονίζεται ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι με διπλή προσθήκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χαράλαμπο Πετράκο και Δημήτρη Παναγιωτόπουλο.

Ευχόμαστε και στα δύο παιδιά καλή συνέχεια στην καριέρα τους και τους ευχαριστούμε για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας.

Επίσης, η ομάδα μας ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιώργου Τριμίντζιου στον ΔΑΑΟΧ, μέχρι το τέλος της σεζόν και του Πέτρου Σοφούλη στον Ηρακλή Νεροκούρου.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι από την Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι για την ομάδα μας, με σημαντική διπλή ενίσχυση”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected