Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρόνος και χρήμα από ΑΣ Γιαννιτσά και Βέροια, για ένα ματς που δεν έγινε ποτέ!

Δυστυχώς για τον ΑΣ Γιαννιτσά ούτε και σήμερα διεξήχθη το παιχνίδι με την Βέροια παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε η διοίκηση του Τέο Δανιηλίδη.

Όπως αναφέρει το Pellasports, για ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ, το κόστος ήταν πάνω από 2000 ευρώ και αν υπολογίσουμε και όταν τελικά θα διεξαχθεί το κόστος ανέρχεται στις 3000 ευρώ.

Γύρω στα 1400 ευρώ 700+700 τις δύο φορές που αναβλήθηκε το ματς, αν βάλουμε και τα χρήματα που χρειάστηκαν για να καθαριστεί το γήπεδο η όλη ζημία ξεπερνά τις 2000 ευρώ, καθώς επίσης να αναφέρουμε και τα έξοδα της ομάδας της Βέροιας που ταξίδεψε δύο φορές στα Γιαννιτσά και θα χρειαστεί και άλλη μία φορά να γίνει αυτό.

Το θέμα είναι γιατί να γίνει αυτή η σπατάλη και η ταλαιπωρία των ομάδων και των φιλάθλων, αλλά πολύ περισσότερο των παραγόντων του ΑΣ Γιαννιτσά που ξόδεψαν τόσα χρήματα ουσιαστικά για το τίποτα, ενώ ο Ερμής Αμυνταίου που υποδεχόταν την ΑΠΕ Λαγκαδά, πολύ απλά έκανε ένα έγγραφο στην ΕΠΟ και υπήρξε αναβολή χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι ομάδες, αλλά πολύ περισσότερο έμεινε ανέπαφο το ταμείο της ομάδας του Ερμή.

Χαμένος κόπος, χαμένα χρήματα, άσκοπη ταλαιπωρία και πάει λέγοντας…

Μέχρι πότε θα υπάρχει αυτό το μπάχαλο και η ανοργανωσιά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο άραγε;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected