Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές στην Παλαιόχωρα!

Ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας μπορούν να θεωρούνται ο Γιώργος Μερτζάνης και ο Χρήστος Βορύλλας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Παλαιόχωρα και εντάσσονται άμεσα στο ρόστερ της ομάδας για τη συνέχεια της σεζόν.

Πρόκειται για τις δύο από τις τρεις μεταγραφές που ολοκληρώνονται για τους “κίτρινους” και για τις οποίες έχουμε γράψει εδώ και πολλές ημέρες.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η Παλαιόχωρα ενισχύεται στις θέσεις του επιθετικού, μιας και ο Μερτζάνης (στην κεντρική φωτ) αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης και σε αυτήν του τερματοφύλακα, όπου παίζει ο Βορύλλας.

Ο Μερτζάνης (21/7/1998) αγωνιζόταν στον Αιολικό στον 7ο όμιλο (Γ’ Εθνική), ενώ πιο πριν (πέρσι) ήταν στον Αγροτικό Αστέρα, όπου σε 16 παιχνίδια σκόραρε ένα γκολ. Ο Βορύλλας (19/7/1997) ήταν επίσης στον 7ο όμιλο, αλλά σε άλλη ομάδα, τον Πανθηραϊκό, όπου δεν είχε κάποια συμμετοχή ενώ πιο πριν ήταν σε ρόστερ ομάδων Football League αλλά και Σούπερ Λιγκ, μιας και το πρώτο μισό της περσινής περιόδου ήταν στη Λαμία.

Το 2015 αγωνίστηκε σε 7 ματς στη Football League με την Παναχαϊκή, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο απέναντι στο Λεβαδειακό (1-4 το τελικό σκορ για τους Βοιωτούς), ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε σε πέντε παιχνίδια με την Λευκίμμη στη Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected