Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πασχάλης Κάσσος ο τρίτος!

Μια νέα μεταγραφή ολοκληρώνει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, με τον Πασχάλη Κάσσο να προβάρει την φανέλα του. Πρόκειται για τη μεταγραφή για την οποία είχε μιλήσει μετά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων, ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού είχε αποκαλύψει ότι θα ακολουθήσει μία ακόμα προσθήκη μετά από αυτές των Μουμίν και Κουσκουνά κι έτσι ο Κάσσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα, αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη προσθήκη του Ιανουαρίου.

Ο 26ρονος επιθετικός (05/12/92) είναι παίκτης “πρώτης γραμμής” και μπορεί στη Λάρισα να μην πήρε συμμετοχές στη Super League, από την άλλη έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του με άλλες ομάδες από τη Football League, από τις οποίες έχει περάσει στο παρελθόν, με τελευταία τον Άρη με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο πριν από ένα χρόνο στη Super League. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Ηρακλή -μεταξύ άλλων και στη Super League- και την Δόξα Δράμας.

Η άφιξη του Κάσσου στα Χανιά θα πρέπει να αναμένεται προσεχώς προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την χανιώτικη ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected