Κατηγορίες
Super League 1

Στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Δημήτρης Μάνος (photo)

Συνεχίστηκε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα με κατεβασμένα χέρια από την ΑΕΚ ο ΠΑΣ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το passports.gr, η σημερινή προπόνηση αναλώθηκε κυρίως σε θέματα τακτικής και πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΣ σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον Γιάννη Πετράκη να ετοιμάζει έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα κάποιες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΣ στο δίτερμα με την πράσινη ομάδα έβαλε τους Βελλίδη, Ντολοβατς, Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Ευαγγέλου, Λίλα, Γιάκο,  Νάουμετς (Βιδάλ), Λέο Αθανασιάδη και Ξύδα, ενώ με του μπλε ήταν οι Μιχαήλ Ν., Τσικάρκσι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Νικολιάς, Παμλίδης, Μάνος και Κρίζμαν με την ομάδα των μπλε να κερδίζει 2-0 με δύο γκολ του Κρίζμαν.

Όσον αφορά την συμμετοχή του Λέο στο δίτερμα ο παίκτης του ΠΑΣ μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη του μήνα για να μπορεί ο κ. Πετράκης να τον υπολογίζει.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΣ έκανε ο Δημήτρης Μάνος ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Κοντά σε Γεωργιάνο μπακ ο ΠΑΣ

Από τη Νορβηγία πήγαμε στη Γεωργία αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην πόλη μας ένας Γεωργιανός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και μάλιστα σήμερα ήταν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι μια θέση που ψάχνει ο προπονητής Γιάννης Πετράκης παίκτη για να την καλύψει και ίσως εντός της ημέρας να υπάρξουν και ανακοινώσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected