Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξεκίνημα με το δεξί μετά τη διακοπή η Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν πέρασε με νίκη με 3-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ και ξεκίνησε με το δεξί το 2019.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr,  μετρούσε δύο σερί ήττες στο Ζίνσχαϊμ, όμως έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί, επιβλήθηκε με 3-1 της Χόφενχαϊμ στο 100ό ματς του Νάγκελζμαν στον πάγκο και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Ντόρτμουντ στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, κυριάρχησαν και έφτασαν στο γκολ στο 34’ με τον Γκορέτσκα. Στο 1’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γερμανός μέσος ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή αντεπίθεση της Μπάγερν για να κάνει το 0-2 με το δεύτερό του γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα, ήταν καλύτεροι και στο 59’ μείωσαν σε 1-2 με τον ίδιο τρόπο.

Αντεπίθεση από κόρνερ της Μπάγερν και ο Σουλτς με εξαιρετική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς ήταν ανοιχτό, οι παίκτες του Νάγκελζμαν προσπάθησαν στα επόμενα λεπτά για την ισοφάριση, όμως δεν την βρήκαν και τα πάντα τελείωσαν στο 87’, με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει και πάλι επί της Χόφενχαϊμ και να κάνει το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Φογκτ (56’ Γκρίλιτς), Πος, Χούμπνερ, Σουλτς, Μπίτενκουρτ, Ντεμιρμπάι (56’ Γκάιγκερ), Κράμαριτς, Μπελφοντίλ, Ζοένλιντον (79’ Σαλάι)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Χούμελς, Ζίλε, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ (90’ Μπόατενγκ), Τιάγκο (78’ Χάμες), Γκορέτσκα, Κομάν (73’ Γκναμπρί), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected