Κατηγορίες
Super League 1

Ανατροπή της Ξάνθης στα Πηγάδια, “φωνές” του Ατρομήτου για το πέναλτι!

Ο Σκουλάς… ανακάλυψε πέναλτι στη «βουτιά» του Κάστρο και η Ξάνθη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κουλούρη, πήρε την μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο με σκόρερ τους Ντουρίτσκοβιτς και Κάστρο. Σε τροχιά πεντάδας πλέον οι «ακρίτες».

Οι δυο ομάδες και δη η Ξάνθη μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν καλό ρυθμό και οι Ακρίτες έφτιαξαν φάσεις για να σκοράρουν αλλά ο Μέγερι είπε όχι στο πρώτο λεπτό ενώ ένα λανθασμένο γύρισμα του Ρισβάνη στο δεύτερο λεπτό έφυγε έξω. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη τελική που δημιούργησε χάρη στην επιμονή του Ενσικουλού. Ο μέσος του Ατρόμητου έδωσε στον Βασιλακάκη και αυτός από τα δεξιά πάσαρε στον Κουλούρη ο οποίος σε κενή εστία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 12ο φετινό του τέρμα. Ένα γκολ που βέβαια ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα.

το φιλμ του αγώνα στο Sport24

Συνθέσεις

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (82′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς (89′ Γέντρισεκ), Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (64′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected