Κατηγορίες
Super League 1

Κάκιστο θέαμα στο AEL FC Arena και 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Άρη στο AEL FC ARENA το απόγευμα της Κυριακής (20/1) για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ένα ματς πολύ κακό με ελάχιστες καλές στιγμές και το οποίο δεν έφυγε τελικώς από την ισοπαλία, με το 0-0 να αποτελεί δίκαια το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ανασταλτικός παράγοντας και για τις δύο ομάδες ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λάρισας.

Κακά τα ψέματα δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν σκοπό να παράξουν φάσεις και να παίξουν ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο και μοιραία το ματς έμεινε στη λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που φέρνει την ΑΕΛ στους 19 βαθμούς και στο +8 από την 14η Λαμία, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο (σ.σ. παίζει αύριο με Παναθηναϊκό), ενώ ο Άρης έφτασε τους 23 και είναι πέμπτος ισόβαθμος με το «τριφύλλι» που όπως είπαμε αγωνίζεται στη Λαμία.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Μπαργκάν (68′ Σικάφκα), Σεσέροβιτς (80′ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς (88′ Πίτι).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34′ λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46′ λ.τ. Ιντζόγλου), Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Γκαρσία, Μαρτίνεθ, Κόρχουτ (83′ Παυλίδης), Ντιγκινί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected