Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Νίκη “χρυσάφι” του Ηροδότου στην Πιερία

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρόδοτο μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έφυγε με το “διπλό” κόντρα στον Αιγινιακό επικρατώντας με 0-1, χάρις σε γκολ του Αργκιλέσι.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Γιώργου Λυρώνη η οποία έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ αυτή ήταν η 5η νίκη στο πρωτάθλημα σε 13 αγώνες.

Όπως αναφέρει το prismanews, με τρεις ευκαιρίες του Αιγινιακού ξεκίνησε το ματς, καθώς στο 5′ κα στο 16′ ο Κασμερίδης απέκρουσε τις προσπάθειες των Κούστα και Τσολακίδη, ενώ η εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη στο 14′ πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 23′ με του σουτ του Φραγκουλάκη να διώχνει ο Καραγκιόζης. Στο 43′ ο Κασμερίδης έδιωξε την προσπάθεια του Πολύζου, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Ηρόδοτο, καθώς στο 47′ ο Αργκιλέσι εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 54′ ο Σιαλμάς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραγκιόζη. Δύο λεπτά μετά ο Κασμερίδης μπλόκαρε το σουτ του Βελκόσκι, ενώ στο 58′ ο Καραγκιόζης απομάκρυνε το σουτ του Σιαλμά. Η προσπάθεια του Γιαλούση στο 61′ δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γιαλούση δύο λεπτά μετά. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν η κεφαλιά του Αγγελούδη βρήκε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απαντήσουν, αλλά το σουτ του Πολύζου στο 70′ δεν βρήκε στόχο. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ζαννάκη στο 76′. Δέκα λεπτά μετά, ο Κασμερίδης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Πετρούση.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Έππας (62′ Γιαλαμούδης), Τσολακίδης (72′ Ζαννάκης), Παπαδόπουλος, Κούστα (62′ Μαρκόφσκι), Πολύζος.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Μουκίδης, Αγγελούδης (67′ Κασαπάκης), Γραικός, Νύκταρης, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης, Τουγλής, Σιαλμάς (82′ Αμαραντίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected