Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη νίκη της Λαμίας με Μπερτόλιο! (βαθμολογία)

Πολύ σπουδαία νίκη για τη Λαμία, που αφενός μεν της δίνει βαθμολογική ανάσα και αφετέρου γιατί επιτεύχθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό!

O Παναθηναϊκός για 4η φορά την τελευταία 2ετία δεν μπόρεσε να… ξεφύγει από τον «κακό δαίμονα» της Λαμίας! Η γκολάρα του Μπερτόλιο έδωσε στην ομάδα του Χάβου μια τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στους «πράσινους» που ήταν άστοχοι!

Οι “πράσινοι” Παναθηναϊκός παρατάχθηκαν με αρκετά προβλήματα. Σημαντικότερα εκείνα με την απουσία του Ινσούα και του Κουρμπέλη.

Ο Δώνης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε τον Διούδη. Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης οι δύο στόπερ. Δεξί μπακ ο Γιόχανσον και αριστερό ο Οικονόμου. Δώνης και Κάτσε οι δύο κεντρικοί μέσοι. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης στα «φτερά», σε ελεύθερο ρόλο ο Μουνιέ και στην κορυφή ο Μακέντα.

Η Λαμία του Μάκη Χάβου παρατάχθηκε με τον Σαράνοφ στην εστία. Αντέντζο και Πλιάτσικας στο κέντρο της άμυνας, αριστερό μπακ ο Βάντερσον και δεξί ο Βασιλαντωνόπουλος. Δημούτσος και Μπλάζιτς(έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35′ και την θέση του πήρε ο Μπουλούλης) στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τομάς και Μπερτόλιο στα άκρα, Καραμάνος σε ρόλο επιτελικού και «φουνταριστός» ο Μπαράλες.

Η Λαμία νίκησε και πάλι τον Παναθηναϊκός, όπως έκανε πρόσφατα και για το Κύπελλο, πήρε μία τεράστιας σημασίας νίκη χάρη στην γκολάρα του Μπερτόλιο και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Οι «πράσινοι» που είχαν μεγάλες χαμένες ευκαιρίες παρά την μέτρια εμφάνισή τους, παραμένουν χωρίς νίκη το 2019.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ): Σαράνοφ, Αντέντζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Μπλάζιτς (35′ Μπουλούλης), Τομάς (81′ Καρυπίδης), Μπερτόλιο (66′ Επστάιν), Καραμάνος, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ): Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης (78′ Βέργος), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (73′ Καμπετσής), Μουνιέ (59′ Άλτμαν), Μακέντα

Βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 44
2 Ολυμπιακός 36
3 ΑΕΚ 30
4 Ατρόμητος 29
5 Παναθηναϊκός 23
6 Άρης 23
7 Ξάνθη 23
8 Παναιτωλικός 22
9 ΑΕΛ 19
10 Πανιώνιος 19
11 Αστέρας Τρίπολης 18
12 ΟΦΗ 15
13 Λαμία 14
14 ΠΑΣ Γιάννινα 14
15 Λεβαδειακός 9
16 Απόλλων Σμύρνης 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected