Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την Παλαιόχωρα στη Beckumer SV

Μια σημαντική εξέλιξη παρουσιάζεται στην καριέρα του Δημήτρη Τρέκο, ο οποίος αφήνει την Παλαιόχωρα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία!

Όπως αναφέρει το soccerpromo-management.com, ο Τρέκο θα θα φορά από ‘δω και στο εξής την φανέλα της Μπέκουμερ (Beckumer SV), η οποία αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία της Γερμανίας. Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις από τον Τρεκό, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαριστεί την ομάδα του και ειδικότερα τον μέχρι τώρα προπονητή του, Αστέριο Θέμελη.

Το δημοσίευμα :

“Μεταγραφική βόμβα από την Παλαιόχωρα στην γερμανική Beckumer SV.

Μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην Παλαιόχωρα στην Γ’ Εθνική και κατάφερε να κάνει μεταγραφή στην γερμανική Beckumer SV.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τρέκο που αγωνίζεται ως μέσος και το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Παλαιόχωρα με συντονισμένες προσπάθειες του μάνατζερ του, Σπύρου Μαραθωνίτη και της εταιρείας που τον εκπροσωπεί soccerpromo.

Ο Δημήτρης θα κάνει ένα μεγάλο βήμα στον γερμανικό σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα στην 5η ουσιαστικά κατηγορία της Γερμανίας που πραγματικά αν δει κανείς τις εγκαταστάσεις και το μπάτζετ της ομάδας, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στις περισσότερες ομάδες της Football League.”

Ο Δημήτρης Τρέκο δήλωσε για αυτή την μεταγραφή :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δοκιμάσω να παίξω ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε έναν σύλλογο που είναι τόσο ιστορικός και με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε αυτήν τη χώρα ποδόσφαιρο. Το ότι ο μάνατζερ μου Σπύρος Μαραθωνίτης έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας αυτής είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τον ευχαριστώ που με επέλεξε να με πάρει στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και την ομάδα της Παλαιόχωρας για όλα αυτά που έκανε για εμένα και βέβαια τον προπονητή μου κύριο Θέμελη για την βοήθεια του και για όσα έμαθα μαζί του που με βοήθησαν πάρα πολύ. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και σίγουρα θα την παρακολουθώ από τη Γερμανία εντατικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected