Κατηγορίες
Διάφορα

Εντυπωσιακό βίντεο! Το Υπουργείο Εμπορίου της Ρωσίας δημοσίευσε βίντεο με το πως κατασκευάστηκε το “θωρηκτό” του Πούτιν!

Το ρωσικό υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο έχει ως θέμα τα στάδια της κατασκευής της ρωσικής λιμουζίνας μάρκας Aurus την οποία χρησιμοποιεί ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το βιντεοκλίπ του ρωσικού υπουργείου με τίτλο «Πώς δημιουργήθηκε η Aurus» αναρτήθηκε στο κανάλι youtube του υπουργείου. Όπως επισημαίνεται, ο στόχος για την δημιουργία μια γραμμής παραγωγής αυτοκινήτων πάνω σε μια ενιαία πλατφόρμα τέθηκε το 2013. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί όχι απλώς ένα νέο αυτοκίνητο, «αλλά οι υποδομές για την παραγωγή ασφαλών αυτοκινήτων».

Πρώτος επιβάτης της λιμουζίνας Aurus ήταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος την οδήγησε για να μεταβεί στην τελετή της ορκωμοσίας του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 7 Μαΐου του 2018. Ο πρόεδρος Πούτιν έκτοτε χρησιμοποιεί συστηματικά την λιμουζίνα.

Στις 15 Ιανυαρίου ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής κυβέρνησης Όλεγκ Όσιποφ ανακοίνωσε ότι η λιμουζίνα Aurus θα είναι το κύριο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μενβέντεφ.

Τον Δεκέμβριο του 2018 ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ σε συνέντευξη του στο πρακτορείο TASS είχε ανακοινώσει ότι η μαζική παραγωγή των αυτοκινήτων Aurus θα ξεκινήσει από τα μέσα του 2020.

Το όνομα Aurus προέρχεται από το λατινικό aurum που σημαίνει χρυσός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected