Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έτοιμος για τον Άρη ο Lindsay Rose!

Αντίστροφα μετρούν στον Άρη για την ανακοίνωση της τρίτης προσθήκης στην περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τους Κορχούτ και Τόνσο.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με κεντρικό αμυντικό. Φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση παραμένει ο Λίντσεϊ Ροζ.

Τα τελευταία 24ωρα παρουσιάστηκε ανατροπή δεδομένων και η πλάστιγγα φαίνεται ότι γέρνει υπέρ των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι συζητήσεις με τη Λοριάν, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, μπήκαν στον δρόμο, που ήθελαν στην Αλκμήνης κι έτσι, τις προσεχείς ώρες, θεωρείται πιθανό να επέλθει οριστική συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει μπει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

Την περασμένη εβδομάδα, τόσο η ΠΑΕ, όσο και η πλευρά του παίκτη, αλλά και της Λοριάν, είχαν φθάσει… κοντά, αλλά η γαλλική ομάδα διαφοροποίησε τη στάση της, με αποτέλεσμα να «παγώσει» το θέμα. Πλέον, υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα παρουσιαστούν άλλα εμπόδια και οι εμπλεκόμενες πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected