Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Αγριά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φουρκιώτης

Ο 18χρονος Βολιώτης σέντερ φορ, αλλά και με ικανότητα να παίζει και ως περιφερειακός επιθετικός Μάριος Φουρκιώτης, που έχει περάσει από την ΑΕ Διμηνίου και τον Σαρακηνό και έπαιζε μέχρι πρότινος στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΛ, έχοντας διακριθεί στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, αποτελεί τον νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Θησέα Αγριάς.

Όπως αναφέρει το magnesianews, ο νεαρός έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα Τρίτη (22/1) με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη και ίσως το πρωί της Τετάρτης να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το έκτος έδρας ματς με τη Στυλίδα (15.00). Αν γίνει αυτό, ο Θησέας θα συμπληρώσει 18αδα, αφού θα λείπουν οι Χατζησταμάτης και Γαλανόπουλος λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Στόχος του Θησέα εκτός από το να διατηρήσει στη χειρότερη περίπτωση τη διαφορά των έξι βαθμών που τη χωρίζει από την αντίπαλό του, είναι να γίνει η πέμπτη ομάδα που παίρνει βαθμό ή βαθμούς στο γήπεδο της Στυλίδας, η οποία στο γήπεδό της έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες μέχρι στιγμής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected