Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Εθνικό Σοχού στο Καταστάρι και στη Γ Εθνική!

Παίκτης του ΑΟ Κατασταρίου μέχρι το τέλος της φετινής σαιζόν είναι πλέον ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή, Γιάννης Σαλακίδης.

Όπως αναφέρει το ioniansports, βρίσκεται ήδη στο νησί της Ζακύνθου και κάνει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Ο Βορειοελλαδίτης παίκτης αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης εξίσου καλά τόσο σαν αριστερό χαφ, όσο και σαν δεξί. Μέχρι πρότινος ο Σαλακίδης αγωνιζόταν στον Εθνικό Σοχού ομάδα της Α1 ΕΠΣΜ και λίγο παλιότερα στον Οδυσσέα Κορδελιού στην Γ΄Εθνική.

Μια μεταγραφή που μπορεί να μην είναι από το πάνω ράφι αλλά την δεδομένη στιγμή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του ΑΟΚ σε μια μεγαλύτερη κατηγορία και σε έναν δύσκολο όμιλο.

Οι νησιώτες θα κάνουν άλλη μια μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι βγήκε το δελτίο του νεαρού ζακυνθινού Κρις Μουσάϊ και έτσι μετά τον Διονύση Μαρίνο άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την τοπική αγορά προστίθενται στο ρόστερ της ομάδας. Μαρίνος, Μουσαϊ και Σαλακίδης προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Νόλη στο γήπεδο των Αμπελοκήπων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected